Без вода денеска од 9:30 часот се корисниците од улицата „Џон Кенеди„ бб до Пензионерскиот дом.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект ф- 80мм на улицата „Џон Кенеди„ бб (до пензионерски дом).

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Најчитани вести