Веќе неколку месеци светот се обидува да се справи со пандемијата со новиот коронавирус, а уште на почетокот стана јасно дека никој не е имун на него.

Дури ни богатите и познатите. Повеќето славни го искористија нивното влијание овој период за да ја подигнат свеста за опасноста од вирусот.

Дел од нив, пак, и самите се заразија, а ова ги натера уште почесто да апелираат да се почитуваат мерките за заштита.

Од Роберт Патинсон и Мадона, па сè до Пинк, погледнете кои славни се заразија со коронавирус.

Најчитани вести