Јелена Розга (43) без еден детаљ никогаш не излегува ниту на сцената ниту во јавноста. Познато е дека славните имаат свои тајни трикови со кои се служат да ги покријат несовршеностите, но во случајот со Розга трикот и служи за она што го има да изгледа подобро. 

Детаљот без кој нема да ја видите се мрежастите чорапи во боја на кожа. Кога носи нешто кусо, односно кога и се гледаат нозете тогаш таа не се појавува без ова парче. Иако има совршена линија, смета дека нозете во хулахопки до ваков дезен и изгледаат подобро. 

Најчитани вести