Младата фолкерка Александра Младеновиќ на која и се посреќи од родното село Житораѓе да влезе директно во Гранд и куќата на покојниот Шабан Шаулиќ, бидејќи е во врска со неговиот син Михајло, деновиве се најде на удар на твитерџиите. И тоа заради изгледот. Пејачката која има 26 години толку многу работи сменила кај себе, што повеќе ниту наликува на старата Александра.  

Впрочем, погледнете ја фотката од пред некоја година и како Александра изгледа сега, па проценете дали твитерџиите зборуваат во празно или се во право.

 

Најчитани вести