Познат е датумот

Музичката ѕвезда Марија Шерифовиќ после летниот одмор продолжува со своите работни активности, со што публиката ја гледа во новата сезона во најгледаниот музички натпревар “Ѕвездите на Гранд“.

- Колку бев загрижена за тоа дали воопшто ќе можам бар на кусо да се одморам, но морам да признаам дека ова лето се науживав со пријателите, успеав да направам пауза од работните обврски и колективниот стрес како и работите кои ги преживеавме, се надевам – истакнала Марија.

Креативности во текот на овие нови околности не и недостасувало, а колку за потсетување Марија Шерифовиќ пред прогласување на пандемија на корона вирус и воведување вонредна состојба одржала три концерти “Втора страна на плочата Вол2“, во преполна Сава центар, но четвртиот поради ситуацијата морала да го одложи.

- Никогаш не сум правела компромиси. Јасни се мерките и што е најважно да бидеме одговорни. Неможам да кажам мојата публика ми недостасува, но мора да се однесуваме во склад со сите мерки со кои сите прв пат се соочивме. Со обзир на тоа дека мојот четврт концерт е распродаден и одложен се надевам на трета “среќа“ со датумот а тоа сигурно значи дека ќе се дружиме, пееме...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gledamo se od 12.septembra 🎉🥳🎉🥳 @zvezdegranda #TvPrva #IdemoPoPobedu

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Од Сава центар порачуваат дека четвртиот концертот кој е распродаден пред пандемијата ковид -19 ќе се одржи на 14 декември

Најчитани вести