На интернет се појавија многу видеа од луѓе кои стојат на автопат во Њу Џерси за да снимат летачки објект за кој се претпоставува дека е НЛО. Повеќето од нив се убедени дека тоа што го виделе е всушност летечка чинија. Во живо се вклучи и извесна Маја од Македонија, која според говорот најверојатно е од Кавадарци. Во видеото се слуша како зборуваат на македонски и во еден момент некој вели: „Не е можно, дали ова се вонземјани, што се случува?“

Сепак, видеото од летечкиот објект што изненади илјадници всушност е од цепелин, кој летал наоколу во областа. Но, за момент сепак изненади многумина кои мислеа дека станува збор за летачки објект од вселената.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Majski (@maja_majski) on

 

Најчитани вести