Необичен сплет на околности се случило во еден ден во породилната болница во Врање кога во еден ден се породиле четири жени и сите четири се викале Милица.

Беба Каначки ПР на здравствениот центар вели за ВОМ дека лекаритеи не се сеќаваат толку истоимени родилки во еден ден.

7 септември кога во Врање се прославувал ден на ослободување во Врората светска војна, четири Милици донеле четири здрави девојчиња, а интересно е дека се родиле седум бебиња.

На една од родилките Милица ова и е четврто дете.

Најчитани вести