Ако вашиот партнер не придонесува во емотивна врска, тешко дека врската или бракот ќе бидат успешни. Сите заслужуваме врски што нè исполнуваат, здрави, возбудливи и помагаат да станеме подобри личности.

 Не се задоволувајте со врска која не ви дава ништо и сè треба да направите сами. Ова се хороскопските знаци кои скоро никогаш не се мачат во врски или брак.

Овен

Те гледа само кога му одговара. Тој ќе помине време со тебе само ако не се мешаш во неговите планови. Ако нешто (или некој) е подобро, лесно исчезнува од животот како никогаш да не бил таму. Тој си е најважен за себе и секогаш се става себеси на прво место.

Бик

Ако го поканите на настан како шоу, концерт или танц, тој ќе дојде, но ќе се пожали дека дошол. После тоа, тој ќе се однесува како да ви направил услуга и ќе ја користи за да ве натера да ги работите работите што тој ги сака. Честопати, се прашувате дали е подобро дали да сте со пријатели или со него.

Лав

Тој никогаш нема да биде првиот што ќе рече „Те сакам“ и никогаш нема да започне љубовен разговор или да покаже наклонетост. Тој не сака да изгледа лошо, па затоа ќе одговори кога ќе му кажете дека го сакате. Ако никогаш не го кажете зборот „љубов“, тој нема ни да го каже. Изгледа ја промашил лекцијата за давање и земање кога станува збор за интимност затоа што воопшто не ги зема предвид вашите потреби.

Најчитани вести