Многу си личат

Горан Бреговиќ ужива во големо богатство, но и во брако со Џена Суджук со која има три ќерки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black&white#in the morning#whaitingfortrain#working#autmncolours#

A post shared by Zeljka Bregovic (@shelly31ja) on

Познатиот музичар станал татко пред веначавање со манекенката, кога во врската со Јасенка добил ќерка Жељка, за која многу малце се знае.

Љубовта со Сарајликата Јасенка која се занимавала со танцување, и раѓањето на ќерката се случило во раните деведесети.

Најстарата наследничка на Горан Бреговиќ има две деца и живее во Австрија, а нејзината ќерка ги носи гените на дедои.

Имено Жељка свири на клавир на што мајката е особено горда.

Најчитани вести