Сакајќи да остави добар впечаток, таа направила вистинска збрка... 

Анѓела Миленковиќ, медицинска сестра од Параќин, која ја порзувале со Лазар Јеремовиќ, синоши влегла во “Задруга“.

Со својот провокативен изглед никого не оставила рамнодушен, а на сите што им паднало на око е пирсот на нејзината лева града која вирела од сакото.

Немала блусхалтер, па така се излегло на “повелете“

Откако новинарите и упатиле коментар да го покаже пирсот отворено, таа се исплазила и го покажала на јазикот.

Дали навистина Анѓела не знаела дека цело време и се гледала левата града или пак сакала да биде забележана на самиот почеток ќе се дознае во тек на реалити.

Најчитани вести