Видеото во прилог е интервју со Доктор Ендрју Кауфман, виролог што сериозно се занимава со квалитетот на вакцините што секој од нас ги примил, но и со овие новите со кои планираат да не вакцинираат.

Што се вакцините содржат, колку можат да наштетат… и уште многу други прашања и одговори кои навистина ќе Ве интересираат, погледнете ги тука:

 

Најчитани вести