Мила Царовска, вицепремиер за странски инвестиции, постираше фотографии на ФБ во убаво издание.

Проѕирна црна кошула со бели точки, црна маичка на прерамки, не се вообичаено издание во кое досега сме ја гледале вицепремиерката, која држи до затворени и конзервативни парчиња облека.

 

Оваа комбинација помна незабележано во ноември минатата година, кога меѓу пензионери најави дека ќе има покачување на пензиите.

Најчитани вести