Хипнотизер Девлин Вајлд, на жените им овозможува најсигурен оргазам во животот, користејќи го својот глас. Со свои зборови овој хипнотизер го опишал начинот на кој им “помага“ на жените како да ги доведе до врв со својот глас.

- Да ми речевте пред 10 години дека ќе давам оргазам на 5.000 жени дневно, ќе ви се насмеев во лице. Меѓутоа, тоа е она што го правам, од студио кое се наоѓа на крај од мојата градина. Луѓето ме плаќаат како би го искусиле тоа, но никогаш никого не сум допрел. Го слушаат мојот глас.

Тие само го слушаат мојот глас

Иронично, своето внимание го насочив на оваа гранка кога девојката ме напушти. Додека бевме заедно уживавме во еротска фикција, сметајќи го за здрав дел на нашиот сексуален живот. Сакаше кога читав провокативни поглавја, но бидејќи сум диселексичен, по природно ми беше да и ги проповедам своите приказни.

Се досетил како несекојдневниот талент да го уновчи

Знам дека ова звучи смешно, но проблемот беше во тоа што повеќе немаше контрола над сопственото тело. Ми рече дека можам да читам и временска прогноза, и ќе доживее оргазам. Раскинавме, а јас се досетив дека својот несекојдневен талент би можел да го искористам.

Хипнотизер 

Се квалификував за НЛП инструктор 1998 година и обучен хипнотизер сум 20 години. Примарна желба ми е да мотивирам вработени луѓе да ги остварат своите цели. Во последните пет години се базирав на тоа да снимам еротски аудио снимки, и мислам дека тоа е најдобрата работа во светот. Ја снимив својата приказна и ја објавив на Ју Тјуб 2014. Користејќи НЛП вештини и хипноза, измислував “нечиста“ приказна за заведување на плажа. Без промоција имаше 10.000 прегледи, а жените ми зборуваа дека доживеале силен оргазам.

Не сакам да зборувам колку зарабаотувам, но доволно за комотен живот

Сега имам 24 аудио-книги, и уште многу теми чекаат да бидат спроведени на дело. Најпопуларна е една која на интернет е симната 300.000 пати, зборува за орален се*кс.

Половина од моите содржини купуваат и мажи бидејќи од нив учат како на својата партнерка и подари оргазам кој трае еден час. Ги почитувам жените и сметам дека заслужуваат невероватни оргазми. Срцето ми беше полно кога една ми напиша:

“Имам 43 и петнаесет години сум во брак, но Вие ми пруживте вистински оргазам“- завршува Делвин Вајлд

Најчитани вести