Министерот за здравство денеска предупреди дека лежалка на плажа лесно може да се замени со болнички кревет, но оваа порака, до младите не допира.

На социјалните мрежи е споделено видео од журка на плажа во Градиште денес. Нема дистанца, нема почитување протоколи, нема заштитини маски, нема ништо... има само младешко летно лудило.

Најчитани вести