Некои од овие податоци сигурно ќе ве изненадат.

Дури и кога ќе помислете дека знаете се за се*сот, се лажете.

Постојат толку многу факти за сексуалните односи, а за многу од нив вероватно не сте ни слушнале.

Многу предрасуди и лаги ги следат приказните за водење љубов, но еве 15 интересни факти за се*с кој ќе ве натера и да се насмеете, а можеби и да ве загрижат.

Кивањето и оргазмот се две единствени физиолошки реакции кои неможат да се запрат кога сме во кревет.

Спрема истражувањата, 47 отсто жени поседуваат вибратот.

Само 1 отсто дами можат да доживеат оргазам со стимулирање на брадавиците.

Без обзир на ловџиските приказни, само 15 отсто мажи има полов орган подолг од 17,78 сантиметри.

Вагината за време на сексуалното возбудување се зголемува за 200 отсто.

Со еден бакнеж разменуваме помеѓу 10 милиони и 1 милијарда бактерии.

Во просек машкиот врв трае 6 секунди, а женскиот 20 секунди.

Дури 34 отсто мажи барем еднаш излагал да би имале секс со жената. 15 отсто имале се*с на работно место.

Најчеста причина за кршење на пенис е преголема агресивна маструбација.

Околу 2 отсто луѓе имаат секс во авион.

На мажите потешко им е да ја излажат партнерка, ако таа сексуално ги привлекува.

Околу 33 отсто мажи имаат проблем со прерана ејакулација.

22 отсто жени барем еднаш имала се*с од милост.

Жените во просек имаат 4, а мажите 7 сексуални партнери.

Најчитани вести