Jeлена Карлеуша го напушти асфалтот во Белград и се упати со сончевата Турција.Таа со ќерките избра лукзузен ресорт кој пружа вистинско уживање. Сопругот Душко пак мораше да замине во Кина каде почна фудбалската сезона.

Бидејќи него го нема, Јелена времето наместо во морето , го минува покрај хотелскиот базен каде позира за на Инстаграм, со влажниот задник во преден план се разбира.

Најчитани вести