Пејачот Драган Којиќ Кеба бил скршен поради смртта на неговиот чичко Р.К, инаку братот на неговиот татко.

Чичкото на Кеба починал во болница како резултат на последиците од коронавирус.

Патем, Кеба беше многу приврзан кон неговиот чичко, како и со неговиот син, кој почина на само 27 години во сообраќајна несреќа.

Тогаш тој му ја посвети и песната „Мојот брате“.

Најчитани вести