Фолк дивата Цеца Ражнатовиќ летото ќе го помине во Србија за прв пат оваа година. Балканската ѕвезда, која секое лето во топлите денови одмара во вилата на Кипар по речиси два месеци, а сега е оневозможена поради пандемијата со коронавирусот и затоа ќе остане дома во главниот град на Србија.

Пејачката одлучи да го направи тој чекор затоа што ситуацијата со вирусот се влошува.

Здравјето и е на прво место, па затоа Цеца  како и нејзиниот син Вељко кои имаа поблага форма на вирусот, одлучија да не ризикуваат повторно.

Оваа година, барем додека не се стабилизира ситуацијата, таа ќе ужива во нејзиниот базен, кој го има во вилата во Дедиње.

Покрај тоа што се грижи за сопственото здравје, Цеца овој пат има уште една причина да остане во Белград, а тоа е нејзиниот внук Жељко од кого не сака да се раздели.

Најчитани вести