Да го исполниме граѓанското право. Со Мама и Тато, вака актерот Тони Михајловски го искоментира денешниот изборен ден.

Тој гласал заедно со неговите родители, а на социјалните мрежи сподели фотографија со нив, на која во позадина се гледа македонското знаме.

Најчитани вести