Игор Дурловски, носител на листа во изборната едница 5 на Коалицијата “Обнова на Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ вечерва објави завршен спот со химната на Република Македонија:

- Денес над Македонија! Вие сте мојот глас, јас сум вашето ехо!

Најчитани вести