Јелена Карлеуша ужива во својата нова вила која ја добила подарок од својот сопруг Душко Тошиќ.

Пејачката во новиот дом има солариум, до соба за гардароба, апсолутно се, па така и убав базен.

Сега објавила снимка, но никој не гледал во базен, туку во неа.

Коментарите веднаш тргнале:

- Како да снима по*ниќ, наместо да го покаже базенот – се појавил еден од коментарите на интернет

Најчитани вести