На јутуб се појави нова аудио снимка на која се слуша како претседателот на СДСМ Зоран Заев на соговорник му кажува дека албанците не вредат ни пет банки и дека тие се борат само за пари.

Соговорникот потпишан како ХХ во разговорот со Заев му вели дека Албанците му пишуваат фактура, на што Заев веднаш му одговара дека тие не вредат ни пет банки и додава дека на пазарот на гласови тие не вредат ништо.

Во продолжение слушнете ја целата бомба:

Најчитани вести