Откако на социјалните мрежи беше објавен телефонскито разговор меѓу екс премиерот Зоран Заев и Грета, со свој коментар на ФБ се јави и екс амбасадорот Арсим Зеколи.

- Зоќе .... По две чашки, исто како и пред две чашки. И така, муабет за марихуана со 14 годишно дете, пишува на тбиер Зеколи.

Најчитани вести