Ние сакаме горди Македонци!

Не можам да им се изначудам на Заев, Димитров, Шекеринска и кликата околу нив, ни срам ни перде, го направија најголемото национално предавство, барем сега да се скријат, да молчат, а не да се радуваат и гордеат.

Ги поздрави Ципрас, па да ги поздравам и јас со следнава песна

Спаси ме Боже, од болните луѓе
што се накажани,
та не се криви,
нивната злоба умерено суди ја,
самите од неа одвај се живи.

Тие се мислат повикани да водат
како Мојсија и другите пророци
а самите не можат да се ослободат
и влечат по себе ситни пороци.

Дај Господе, што помалку очите да
им ги бодам -
штом тие лево ќе фатат,
јас десно да одам.

Најчитани вести