Во морето лоши вести за се поголем број аболени и мртви од корона вирус, се појавува и по некое видео кое не орасположува и ни на ја враќа верата. 

Токму такво доаѓа од црногорска ковид-болница, во кое се гледа како и пациенти и вработени пеат. 

Погледнете:

Најчитани вести