Наследничката на царството Сваровски, Викоторија е една од најпопуларните пејачки во Австрија. Таа реши да се одмори од работните обврски и со со својот сопруг замина на Ибица.

Викторија иако како што вели со музика се занимава од хоби бидејќи како наследничка на оваа компанија за накит наследи милијади. Но со со своите 26 години е решена да го освои музичкиот свет.

Слушнете ја како пеее.

Најчитани вести