Купувала скапа јахта, а сега доживеала нервен слом поради парите!

Лепа Брена и нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ скоро еден месец уживаат на Азурнен брег, а целта на патувањето било купување скапа јахта, која спрема пишување на домашните медиуми ќе биде во споственост на Брена.

Како што се наведува Живојиновиќ имаат стан во Монако, а фолк пејачката го повикала и синот Виктор со неговата девојка Сандра Миљаковил, да им се придружат на одмор. Меѓутоа, не се надевала дека тие двајца веднаш по слетување на аеродром ќе се упатат во казино и ќе прокоцкаат 10.000 евра, поради што Брена наводно доживеала нервен слом.

Ми кажа дека за пет часа спискал 10.000 евра. На Брена и паднал мрак на очи, па почнала да вика на нив заканувајќи се дека со првиот авион ќе ги врати во Белград“, рекол изворот.

“Сандра имала почетничка среќа, веднаш добила 3.000 долари. Меѓутоа Виктор загубил се што Сандра добила, но и парите кои ги понел во Монако. Ми рече дека за пет часа спискал 10.000 евра. На Брена и паднал мрак на очи и почнала да вика на нив, заканувајчи се дека со првиот авион ќе ги врати во Брлград“, рекол изворот.

Наводно страстите се смириле дури другиот ден, а снаат на Брена ветила дека никогаш повеќе нема да одат во казино.

Најчитани вести