Ден 12 кампања. На пат кон Прилеп, застанав во Росоман. Разговарав со луѓето кои ми ги пренесоа разочарувањата на земјоделците. Купив од вкусните праски и кајсии и продолжив…, напиша Мицкоски на фејсбук.

Најчитани вести