Ужас...

Општопозната работа меѓу екипа која верува во хороскот е дека Девиците се најуредни знаци и дека се опседнати со хигиена и чистота, но овие три се најнеуредни хороскопски знаци:

1. Спрема нив најнеуредни се Ваги. Астролозите велат дека Вагите одбегнуваат чистење кога и да можат, а поради својата неуредност имаат проблеми во меѓучовечките односи

2. Вториот неуреден знак е Лав. Лавот често е опкружен со креативен неред, а нередот по дома е последица од нередот во главата.

3. Третиот најнесреден знак е Стрелец кој никогаш не е дома, а кога ќе дојде дома, чистењето му е на дно на приоритет.

Најчитани вести