На адресна на Белата куќа стигнало писмо од Големиот шеф.

Задругарите на звукот на ѕвончето веднаш се собрале, а неделниот водач – Менсур Ајдарпашиќ го прочитал писмото.

- Драги задругари, вечерва во “Задруга“ ќе биде специјална вечер “Караоке пресметка“, а сите детали околу вечерашното караоке ќе ги добиете наскоро. Поздрав, Големиот шеф – стоело во писмото.

Како изгледало погледајте во видео прилогот:

Најчитани вести