На Даријан Мандиќ одреден му е притвор од 48 часа.

Синот на Оливер Мандиќ, Даријан (39), уапсен е во станот на Вождовац, бидејќи ја претепал својата мајка Мирјана (64).

Полицијата веднаш по пријавата дошла на лице место, при што тој ги попречувал полицајците во извршување на работата и тогаш е уапсен.

Одреден му е 48 часовен притвор и изречена мерка приближување и комуникација со мајката.

Најчитани вести