Оние кои користат Фесјсбук, Твитер или Инстаграм можат да забележат дека СДСМ во изборната кампања троши најмалку дупло од сите други - заедно. Тоа се многу повеќе пари отколку што се службено и формално пријавени.

Оние кои ги знаат работите околу кампањите по социјланите мрежи веќе излегоа со пресметки, еве ги:

 

Најчитани вести