Кампањата дава секој ден по некој бисер од претседателот на СДСМ Зоран Заев. Вчера бараше прошка од Шарените затоа што бил пијан, а денес утврди дека порано младите немале секс на раат, се додека не дошол тој, и не ги ослободил па сега можат да се сексаат на раат, благодарејќи на Зоран Заев.

Од граѓанската трибина во Велес лидерот на СДСМ Зоран Заев порача дека со неговата партија ја донеле слободата, бидејќи претходно младите се криеле додека воделе љубов.

Најчитани вести