Ава Карабатиќ не престанува да ги шокира своите фанови на Инстаграм, кои ги има преку 100.000. Како за потсетување, старлетата ги продавала своите слики на сајт за возрасни, а потоа се опарила и на своите носени алишта.

Бивша реалити учесничка во тек на денешниот ден во живо на социјалната мрежа Инстаграм позирала гола пред илјада луѓе.

Коментари се нижеле, но имало и доста не убави, бидејќи повикала да ги гледаат нејзините слики на сајт за возрасни, со што имало коментари во с*ксу*лна конотација.

Најчитани вести