Брутална тепачка пред маркет во Крагујевац се случила поради непочитување на безбедносните мерки поради епидемијата на коронавирусот, откако едно лице одбило да стави заштитна маска пред да влезе во маркетот, иако таа е задолжителна.

Во таа прилика, се случил вербален конфликт помеѓу него членовите обезбедувањето

Сето ова го забележал еден од минувачите кој го снимил инцидентот на телефон.

Лицето не носело маска иако постои предупредување во кое се вели дека носењето заштитни маски е задолжителна мерка.

Тој имаше краток аргумент, а потоа и физичка пресметка.

Видеото можете да го погледнете овде:

Најчитани вести