За ова малкумина знаат! Бившата жена на познатиот пејач (Аца Лукас), Соња Вуксановиќ со која ја има ќерката Викторија, многумина ги изненадила со фотографијата.

После бурен период, тие сега се во добри односи и заедно учествуваат во одгледување на нивната ќерка. Соња отсекогаш била интригантна личност за медиуми, а сега е откриено нешто што малку луѓе знаат за неа.

Имено, Соња на своето тело има тетоважа и тоа преку целата интимна регија.

Таа ретко се слика во костим за капење, но сега ја покажала и сите се шокирале.

Најчитани вести