Со оваа фотографија се надминал самиот себе.

Идниот учесник во реалито “Задруга“ Кристијан Голубовиќ често предизвикува бурни реакции во јавноста, како со свои изјави и потези, така и со објави на социјалните мрежи.

Овој пат отишол чекор понатаму, со што се надминал самиот себе. Имено, Кристијан објавил фотографија на која е гол до појас, додека стомакот му е полн со лузни. Бидејќи јавноста досега ова го нема видено, оваа негова објава ги шокирала сите а луѓе со слаби желудници тешко би го поднеле.

“Не се срамете на лузните од минатото. Тие се доказ дека сте биле посилни од она што требало да ве уништи“, напишал Кристијан на фотограгија каде што неговиот стомак е полн со лузни.

Најчитани вести