Веќе редовна пракса е Луна да се виде во различни пози но и во жешки акции, но сега задругарката без блам го покажала меѓуножјето.

Додека се развлекувала по кревет и држела во раце четка за коса. во еден момент погледала во камера и ги раширила нозете.

Тогаш се видело се а гледачите можеле да ја видат изепилирана.

Заборавила на камерите, со што Луна во занес покажала и повеќе, а дали тоа го направила намерно или случајно...!?

Најчитани вести