Провокативната Нивес Целзиус овој пат сакала да се пофали со нова фризура на социјалните мрежи , но малкумина можеле да го задржат погледот баш на неа. Позирала селфи каде е комплетно нашминкана, во деколте кое го спуштила се до под градите...

Она што го нагласила, во опис на фотката е фризурата која ја има – виткана долга коса.

Иако е ова еден од ретките нејзини слики каде што има виткана коса, на малкумина им одбегале нејзините гради, каде што погледот им застанал токму на нив а не на фризурата.

Нивес не открила каде се наоѓа, а многумина се соглесиле со тоа дека ова е една од најдобрите фотографии од било кога.

Еве го и чудното селфи, а уште посекси слики од заводливата Нивес:

Најчитани вести