Провокативната Нивес Целзиус овој пат сакаше да се пофали со новата фризура на социјалните мрежи, но малкумина можеа да го задржат погледот на тоа.

Таа позираше на селфи комплетно нашминкана, каде беа истакнати нејзините гради…

И она што таа го нагласи, барем во описот на фотографијата, е фризурата што ја има– кадрава долга коса.

Иако Нивес ретко има кадрава коса, малкумина го промашија нејзиното бујно деколте.

Нивес не открива каде се наоѓа, а многумина се согласија дека ова и е една од најдобрите фотографии досега.

Најчитани вести