ЈП Водовод и канализација-Скопје информираат дека утре поради дефект на затварач ф-80мм на ул.Кеј 13-ти Ноември раскрсница со Мирче Мацан, без вода ќе останат корисниците на потегот од Холидеј Ин до бул.„Кочо Рацин“.

Овие корисници ќе бидат без вода од 09:00ч до завршување. 

Најчитани вести