Старлетата Станија Добројевиќ неодамна го продаде станот во Нови Сад и купи нов во Рума, кој сè уште е во изградба.

Сè додека не се среди новиот дом, таа поминува време во семејната куќа во Рума, каде што секој ден го снима семејството, вежба, работи, готви …


Станија важи за една од најатрактивните атарлети, а еве кого ги наследила гените за виткото тело.

Станија ја снимала нејзината мајка Славица во кујната и им покажа на сите колку ужива да поминува време со неа, а еве и како изгледа во бикини:

Најчитани вести