Со денови се шпекулира за жешки слики кои кружат на Интернет, на кои наводно се прикажани Сандра Африка и нејзиното момче Владимир Волков.

Се чини дека Сандра не придава никаква важност на оваа порно афера, па во последно време се зафати со нови деловни потфати.

Покрај новиот хит што се подготвува, Сандра ќе се појави и во театарска претстава, а како што и самата признала, се зафатила и со градежни работи, така што планот е да изгради зграда со луксузни станови.

Наводните експлицитни слики што кружат на Интернет воопшто не ја загрижија Сандра, па таа имаше само едно нешто да каже за аферата:

- Јас секогаш имам коментар. На сликата не сме ние - објасни Сандра на крајот.

Најчитани вести