Фолк ѕвездата Весна Змијанац открила дека невиноста ја загубила на малку невообичаен начин и со својот наставник по математика. 

„Првиот сексуален однос го имав со мојот наставник по математика, својата тајна љубов, на кого мислев додека одев кај мајка ми во Виена и кого едвај чекав да го видам кога се враќав назад“, рекла Весна за медиумите во соседството.

Најчитани вести