Речиси нема ден во реалното шоу Задруга да не се случи некој „инцидент“. Во последниот главна хеорина е Луна Џогани, која за време на вчерашната роденденска журка на Жељко Митровиќ тргна да се преслече и се ќе беше супер да останеше само на премиерата на новите силикони. 

Но Луна направи нешто заради кое денес и се смеат сите. Пејачката во подем и ќерка на некогашниот музички тандем Фанки Џи, откако го слече баде мантилот и тргна во потрага по нова модна комбинација пред камерите реши да помириса дали и колку е запотена.

Видеата погледнете ги во продолжение: 

Најчитани вести