Skip to main content
x

1 Jun 2020 - 14:35
sportmedia
Статија

Од фудбалскиот клуб Шкупи се јавија со реакција откако од Синдикатот на фудбалери беше соопштено дека одбиле да се тестираат со оглед дека не верувале во тестовите.

Тие со соопштение објаснија дека ќе направат тестирања, но во државна институција. Од клубот открија дека веќе некои играчи спровеле тестирања, и сите биле негативни.

„Сакаме да ве информираме дека дел од играчите пред неколку недели направија тестирања, и тие се негативни“, велат од Шкупи кои напоменаа дека ситуацијата во нивниот клуб е под контрола, дека ги почитуваат мерките од властите.

sportmedia.mk

Најчитани вести