Бојан Јовановски пред судот презентираше фотографии направени во текот на вчерашниот ден на кои се гледа Зоран Милевски – Кичеец како слободно се шета, иако е префрлен во домашен притвор.

На фотографиите може да се забележи Кичеец во друштво со еден директор, и неговата, како што вели Јовановски „паравојска“.

Според Боки 13, Кичеец е пуштен во домашен притвор со агенда. Политичка агенда како што вели Јовановски.

 

 

Најчитани вести