Не подлегнав на тие што ми велеа да молчам за да добијам подобар третман. Имаше бледи завршни зборови на обвинителката Рускоска која што денеска ја нема. Вака ги започна завшрните зборови Бојан Јовановски.

Тој тврди дека недостатокот на докази го претвори Рускоска овој случај во театарска претстава.

Чукна часот да ја отворам пандорината кутија. Само нека се обидат да ме удават во кофа вода. Ако мојот сон е да станам лидер на оваа земја сонот на Рускоска беше да стане Катица Јанева, рече Јовановски
 

Најчитани вести