Колку треба да си нечовек, во ден кога има 90 новозаразени и 7 мртви луѓе, да го лажеш народот дека Корона-вирусот слабее и да ги туркаш гласачите во Корона-избори!?, прашува Антонијо Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ

Па да лажеш како ти се заразил партискиот потпретседател Зеќири!

И да лажеш дека третиот економски пакет мерки им помогнал на 300.000 работници и на 20.000 фирми во државата?!“ напиша Милошоски на Фејсбук

Најчитани вести