Од ЕВН Македонија информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

во периодот од 08.00 до 16.00 часот, корисниците од село Таор. ( општина Зелениково )
во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од улиците бр. 8, бр. 400 и бр. 500 во село Марино. (општина Илинден)
во периодот од 09.00 до 13.00 часот, објектите на Скопски Пазар во населбата Тафталиџе 2. ( општина Карпош )

извор: Makfax

Најчитани вести